Degn & Co yder værdiskabende rådgivning til virksomheder, bygherrer og projektejere i forbindelse med bygge- og anlægsprojekter.

Hvem er vi

Uvildig rådgivning og styring af store som mindre byggesager fra idé over tegnebræt og udførelse til indflytning. Vi bidrager med vores viden i alle byggeriet faser. Erfaring med projektledelse fra mindre renoveringsprojekter til styring af nogle af Danmarks største byggeprojekter.

For os er det vigtigt at skabe de korrekte rammer for samarbejdet mellem byggeriets parter, så alle aktører arbejder i samme retning. Derfor fokuserer vi på at skabe agile og holdbare rammer, indenfor hvilke projekterne kan udvikle sig.

Vision

Degn & Co er en rådgivende virksomhed med afsæt i bygge- og anlægsbranchen. Vi skaber værdi igennem innovativ tænkning, med fokus på kvalitet og helhed for og med kunden. Vi indgår i dialog med kunden og leverer de ydelser, der passer bedst til kundens projekt.

Vi arbejder på at digitalisere byggeledelsen og skabe systemer til risikoanalyse.
Vi indgår i samarbejder om udvikling af banebrydende digitale værktøjer, som målrettet kan optimere arbejdsgange og processer i de konkrete byggesager.

Vi vil være kendt for at have en positiv nytænkende tilgang til vores fag.
For at vi kan være nytænkende inden for alle vores forretnings- og fagområder, skal vi være en helhed. Vi ser muligheder og tør gøre det, som de andre ikke tør. Vi har derfor fingeren på pulsen indenfor alle byggebranchens fagområder og søger at tilegne os viden fra dygtige fagfolk fra hele branchen. I hele byggeprocessen er dialogen med vores samarbejdspartnere i centrum, så vi sammen opnår det bedste resultat for vores kunder.

Kompetencer

Vi kommer fra forskellige grene af bygge og anlægsbranchen, og bidrager alle med brede kompetencer fra projektledelse over projektering og tømrer- og elektronikproduktion. Det betyder, at vi ikke blot kigger på projekter med tillærte kompetencer fra én side af byggebranchen, men at vi kigger på de enkelte projekter med åbne øjne og agere specifikt på det enkelte projekts vegne.

Års erfaring fra forskellige grene af branchen giver os en bred indsigt i alle byggeriets facetter.

Degn & Co sørger altid for at styrke virksomhedens kompetencer indenfor vores felt igennem ansættelse af nye engagerede medarbejdere. Vi udvikler individuelle uddannelsesplaner i samarbejde med den enkelte medarbejder. Vi tror på, at det kræver indflydelse fra den enkelte for at kunne udvikle virksomheden i en retning, som sikrer, at vi som virksomhed kan yde den bedste service og levere det stærkeste produkt til vores kunder.